top of page
sanitair

VOLLEDIGE SANITAIRE INSTALLATIES

arrow-down.gif

SANITAIR VOOR NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Zoek je voor een nieuwbouwproject een betrouwbare installateur sanitair? Wil je graag besparen op leidingwater met een regenpomp of een toilet inrichten? Erkende aannemer en loodgieter voor sanitair installatie Jan Desmet legt alle sanitaire leidingen, plaatst sanitaire installaties en doet kraanwerk in opbouw of inbouw in de streek van Deinze en Nevele.

Anchor 1
Moderne badkamer
arrow-down.gif

BESTE PRIJS EN KWALITEIT

Samen bekijken we de architectenplannen en geven advies voor de beste inrichting van je sanitaire installatie. Bij een renovatie maken we een afspraak ter plaatse om elke ruimte te evalueren en te noteren wat er dient te gebeuren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. We werken volgens de gemaakte afspraken en zetten een piekfijn resultaat neer waar we trots op zijn.

Welke sanitair installaties bieden we aan? WC, spoelsystemen, kraanwerk, boilers, leidingen, pompsystemen, afvoerleidingen, bad en douche, lavabo, en zoveel meer. Dit zowel voor particulieren als bedrijven of andere instellingen.

Anchor 2

BADKAMERRENOVATIE

Als sanitair expert met jarenlange ervaring geeft Jan Desmet graag advies op maat voor de renovatie van je badkamer of andere sanitaire ruimte. Misschien wil je een nieuw toilet of een aangepaste douchecabine? Van de kleinste klus tot de complete renovatie van je sanitaire installatie, wij voeren elke opdracht met plezier voor onze klanten uit. Als zelfwerkende patron is Jan ook altijd ter plaatse en enige contactpersoon, wat de communicatie zeer eenvoudig maakt.

Wat houdt een renovatie van je sanitair in?

  • Douchebakken en douchecabines plaatsen

  • Wastafelmeubels installeren

  • Alle kranen en thermostatische kranen voor wastafel, douche, bad en radiatoren

  • Installatie van radiatoren en thermostaten

  • WC en spoelsysteem

volledige renovatie badkamer
Anchor 3
badkamer betegelen

SANITAIR LATEN INSTALLEREN? BADKAMERRENOVATIE GEPLAND?

Wij doen alle sanitaire installaties. Contacteer Jan Desmet voor een gratis offerte.

Anchor 4
bottom of page