top of page
elektriciteitswerken

JAN DESMET: JOUW ELEKTRICIEN IN DEINZE EN NEVELE

arrow-down.gif

ELEKTRICITEIT IN NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Al vele jaren ontwerpt en installeert elektricien Jan Desmet in Deinze, Nevele en omstreken elektrische basisinstallaties, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. We zorgen hierbij altijd voor de strikte toepassing van de juiste normen. Want veiligheid is een topprioriteit in een woning of bedrijf. Bewoners willen comfortabel wonen, werken graag in een aangename omgeving. Voor onze klanten kiezen wij graag fabrikanten die staan voor kwalitatieve en ook innovatieve producten. Zo kunnen we steeds de nieuwste en meest betrouwbare technologische ontwikkelingen aanbieden.

Onze elektrische service is allesomvattend:

  • Zorgvuldige werkzaamheden door de patron zelf, een professionele elektricien

  • Installaties en keuringen

  • Van gewoon stopcontact tot grote projecten in woningen en bedrijven

  • Onderhoud en reparatie van bestaande elektrische installaties

  • Optimalisatie van elektriciteit in renovaties

 

Anchor 1
domotica
arrow-down.gif

VERLICHTING IN WONINGEN EN BEDRIJVEN

Aangepaste verlichting zorgt voor gezelligheid en sfeer in huis. Normale of slimme verlichting, dimmers, spaarlampen, ledlampen, … Je noemt het, verlichtingsspecialist Jan Desmet voert het uit. Je kunt rekenen op duidelijke afspraken, werken volgens vooropgestelde timing, prijs én kwaliteit. Vertrouw op een geregistreerde elektricien, vertrouw op Jan Desmet.

Ook in werkomgevingen is voldoende verlichting erg belangrijk. Ze moet praktisch, functioneel en liefst ook energiezuinig zijn. Elektricien Jan Desmet uit Deinze deelt graag deskundig advies om jou te helpen de perfecte verlichting voor je kantoor of bedrijf aan te brengen. Bovendien kan je in elke situatie op hem rekenen, of je nu verbouwt of een nieuwbouw plaatst.

Anchor 2
verlichting met hanglampen en inbouwspots

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ELEKTRICIEN JAN DESMET VOOR ALGEMENE ELEKTRICITEITS- EN VERLICHTINGSWERKEN IN DEINZE EN NEVELE!

Anchor 3
bottom of page